Senatorul vâlcean Bogdan Matei, despre actualul ministru al TS, Ionuţ Stroe: „N-are treabă cu sportul, a făcut facultatea de locomotive!”

Bogdan Matei, fostul ministru al Tineretului și Sportului, e nemulțumit de activitatea lui Ionuț Stroe, cel care conduce activitatea în sportul românesc. Matei crede că toate sporturile de performanță ar trebui reluate, iar deciziile luate până acum sunt proaste.

 „Decizia MTS este una haotică. Ministrul Tineretului și Sportului nu are voie să-și dea cu părerea despre pandemie, era treaba Ministerului Sănătății. Era nevoie de o consultare cu toți președinții de federații, a luat o decizie de capul lui, după care a comunicat-o fără să stea de vorbă cu nimeni. Abia apoi a discutat. Nu e normal să se întâmple așa ceva. Întreb și eu de ce nu se deschid bazinele? Știm foarte bine că apa cu clorul distrug coronavirusul. Deci putem avea înot și polo pe apă. Nu spun că trebuie să jucăm la aceeași capacitate… De acord!
Nu înțeleg de ce nu deschidem sălile de sport cu un circuit foarte clar, cu respectarea tuturor normelor. Orice sport începe cu pregătire fizică, cu câteva săptămâni de acomodare. Toate sporturile ar trebui să se reia imediat, iar toate hotelurile de sport să fie deschise”, a declarat Matei pentru Prosport.
Acesta crede că principalul vinovat pentru haosul din sport este Ionuț Stroe. „Vorbim despre stadioane pentru Euro 2020, despre scrisori de garanții, adevăratele probleme nu sunt luate în calcul de domnul ministru. E doar campanie electorală.
Domnul Stroe e un executant, vine de la Facultatea De Locomotive. Dacă te uiți la sport, nu înseamnă că te și pricepi la sport. Mai ales că, din ce am aflat, n-are niciun consilier specialist pe zona de sport”, a încheiat Matei, fost ministru al Tineretului și Sportului în guvernarea PSD, are 38 de ani, este senator la primul mandat, fiind primul pe lista PSD Vâlcea la alegerile din 2016. Este profesor de sport, fost adjunct al șefului Inspectoratului Școlar Vâlcea, și joacă fotbal de la 12 ani, după cum afirma într-un interviu acordat presei locale.
(sursa: prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *