Senatorul vâlcean Bogdan Matei: „Cerem de urgență, deschiderea bazei Sportive „Lia Manoliu”, pentru cluburile sportive, CSS si LPS

„Deoarece baza Sportivă Lia Manoliu este tinuta închisă de către conducerea ei abuziv.Conducerea bazei a emis un document in care specifică regulile de intrare în baza,si nu este specificat că accesul în baza este deschis numai pentru componenții Lotului Național.Iar in acest moment sportivii cluburillor sportive afiliate MTS care nu se află pe lista de componenți ai Lotului Național nevoiți să găsească alte modalitati de antrenament.
Exemplu:
Ca sa poti intra pe pista de atletism iti trebuie scrisoare de la FRA ca esti component al Lotului Național de Atletism.Altfel nu ai acces!!!
PAI DL MINISTRU IONUT STROE.CE SPUNE ORDINUL COMUN,SAU SE IA IN CONSIDERARE CEA CE DORESTE CONDUCEREA ACESTEI BAZE?
Cerem de urgenta sa ni sa puna la dispozitie cine a emis acest regulament abuziv?MTS sau Conducerea Complexului Lia Manoliu?
Se aplica unitar in toata tara, cand vine vorba de bazele sportive administrate de MTS?
Se aplica unitar pentru toate cele 10 complexuri sportive nationale din tara?
Daca nu esti component al lotului national poti doar sa te uiti printre gard?
Sau se cumpara si bilete ?
Pe această cale aducem la cunoștință că se crează un abuz si discriminare asupra acestor Sportivi si concurenta neloială la următoarele concursuri.Cerem tragerea la răspundere a celor ce au aplicat aceste măsuri discriminatorii.
UNITI PENTRU SPORT
SI ÎMPREUNĂ VOM ÎNVINGE”

  • scrie, senatorul vâlcean, fost ministru al Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei pe „Grupul pentru repornirea sportului românesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *