Actorii Teatrului „Antonn Pann” nu uită Ziua Internaţională a Copilului

Se apropie 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului.
Este pentru prima dată, de la prima aniversare din 1950, când manifestările dedicate Zilei Internaționale a Copilului nu se mai țin. Eram obișnuiți să participăm cu întreaga familie pentru a vedea bucuria copiilor nostri la diversele activități artistice la care ei participau: desene pe asfalt, dansuri tradiţionale, cântece, manifestări sportive, ateliere de creație, samd. În iunie2020 activitățile dedicate celor mici s-au mutat în spatiul online. După cum s-a văzut în ultimile 3 luni, cam toate activitățile, și cele artistice, s-au multat în online.
Pentru ca sa-i sarbatorim pe cei mici si nu numai, pe cei cu suflet de copil, actorii Teatrului Anton Pann vin cu o propunere tare frumusica. Sa intrati in direct, in spatiul online, pt a participa la niste ateliere de creatie. Va puteti inscrie aici: (înscrieri și detalii la proiecte.tap@gmail.com)
Duminica, 31 mai, ora 11.00.
Atelier de confecționat păpuși cu Marina Muntean. Recomandare vârstă: +7 ani. Durata: 40 de minute
ora 18:00. Atelier de confecționat marionete cu Viorica Stamate. Recomandare vârstă: +7 ani. Durata: 40 de minute
Luni, 1 iunie, ora 12:00. „Chestionarul copilăriei” cu actorii Teatrului Anton Pann. Difuzare pe Facebook (Like&Follow https://www.facebook.com/teatrulantonpann/)
ora 19:00.Teen Spot // Podcast cu Ștefan Craiu – invitată Miruna Oltei, președinte al Consiliului Județean al Elevilor, Vâlcea. Live pe Instagram (@teatrul_anton_pann_).
– anunţă pe pagina sa de facebook, dar şi pe „Amicii Treatrului Anton Pann”, PR-ul instituţiei, jurnalista Daniela Ştefănescu, dar şi acriţa Denisse Moise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *