Pivotul Raluca Băcăoanu, de la SCM Rm. Vâlcea, la CS Gloria Bistriţa

Până de curând pivotul campioanei României, SCM Rm. Vâlcea, Raluca Băcăoanu a semnat cu o altă echipă din Liga Florilor, CS Gloria Bistriţa.
Transferul a fost anunţat pe pagina de facebook a clubului bistriţean.

„Pivotul echipei naționale a semnat cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud! Una dintre cele mai valoroase jucătoare din țară, campioana naționala Raluca Băcăoanu își va continua cariera la Echipa de Suflet a Bistrițenilor!
Raluca Băcăoanu și-a început cariera sportiva la Clubul Sportiv Școlar nr.1 Constanța. În anul 2008 a terminat junioratul și a semnat cu echipa HCM Unirea Slobozia, unde a jucat timp de 8 ani. A evoluat apoi pentru un sezon la CS Măgura Cisnădie. Un an mai târziu a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipă cu care a devenit în sezonul 2018-2019 campioană națională și alături de care a câștigat și Supercupa României.
Anul 2017 i-a adus și prima convocare la echipa națională, la nivel de senioare, cadru în care a lucrat cu Horațiu Pașca, pe atunci secundul lui Martin Ambros.
Alături de celelalte tricolore și de antrenorul Gloriei 2018, Raluca a participat în 2018 la primul său Campionat European (Franța – locul IV) și în anul 2019 la Campionatul Mondial din Japonia”

Bine ai venit Raluca !”

– srie siteul clubului Gloria Bistriţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *