După o pauză generată de Covid 19, Teatrul Naţional „IL Caragiale”, din Capitală, şi-a reluat activitatea

Cea mai mare instituţie de cultură teatreală din România, Teatrul Naţional „IL Caragiale” din Capitală şi-a reluat activitea.

„După perioada concediilor de odihnă pe care actorii și tehnicienii TNB au parcurs-o departe de scenă, ziua de azi i-a adus din nou împreună, dar „distanțați” reglementar, în Sala Studio, la o întâlnire cu directorul artistic al TNB, dl. Mircea Rusu, în perspectiva apropiatei reluări (parțiale) a activității teatrului, prin programarea primelor spectacole la Amfiteatrul în aer liber, începând cu data de 15 iunie 2020.
Bucuroși de revedere și de cadourile originale cu care au fost întâmpinați de unii dintre colegi (măști aduse de Ioan Andrei Ionescu și o găleată cu cireșe culese din livada proprie de Ovidiu Cuncea), toți cei prezenți și-au manifestat dorința de a reveni cât mai curând pe scenă, pentru a-și reîntâlni – ochi în ochi – spectatorii.
Sperăm ca dorința lor să aibă un ecou pe măsură și în sufletul iubitorilor de teatru pe care îi așteptăm cu brațele larg deschise, în condițiile de maximă siguranță pe care le oferă spațiul de pe acoperișul teatrului, unde se reia, din 15 iunie, programul „Nopți de vară SUS pe teatru” lansat cu mare succes în vara trecută”. 

  • se scrie, pe siteul teatrului bucureştean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *