Edilul de la Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan: ” Avem singura medie de 10, pentru un elev care studiază la o școala din mediul rural”

Primarul Cătălin Avan are grijă de copii din Păuşeşti, iar aceştia îi răsplătesc grija prin rezultatele  pe care le obţin.

Într-o postare pe facebook, „primarul copiilor” punctează, cu bucuriefaptul că Şcoala din Păuşeşti Otăsău are, în uurma rezultatelor de la Evaluarea Naţională, singura medie de 10 pentru un elev  care studiază la o școala din mediul rural.

„Determinare, motivatie, sârguință, inteligenta, devotament, lacrimi uneori, multă bucurie azi! Școala Pausesti Otasau, al treilea an consecutiv in primele cinci din județ, lăsând in spate, multe scoli cu renume din județ ! Singura medie de 10, pentru un elev care studiază la o școala din mediul rural, la acest examen județean! Suntem singura administrație locală, care am acordat burse scolare de merit, burse sociale, burse de studiu! Rezultatele ? La superlativ! Felicitări domnilor profesori, adevărați dascăli, elevilor, părinților, consilierilor locali ! Toți meritați, plecăciunile mele! Vacanța plăcută tuturor! Drum bun la liceu, dragilor! Va asteptam la toamna, pe ceilalți elevi, cu alte suprize placute! ”

  • scrie Avan pe contul său de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *