Sâmbătă seara, Naşu Lucian dă startul „Festivalului Burger Fest”, pe terasa Godfather

Pentru că auzisem de la domnul Marcel Boboc numai cuvinte de laudă la adresa unui întreprinzăror tânăr, cu viziune, Naşu Lucian, şi pentru că treceam prin zonă, am vrut să mă conving de veridigitatea celor spuse de fostul vicepreşedinte al FR Box.

Astfel că odată ce am trecut pragul acestui pub am constatat, cu suprindere că o locaţie cu mult bun- gust, vizavi de fosta Policlinică cu Plată, te întâmpină cu un miraj aparte şi „te pune la masă” instant.

Modest, cu respect faţă de clienţi, Lucian trece pe la fiecare masă, la terasă, pentru a se asigura că totul e ok şi că ai săi clienţi sunt mulţumiţi de calitatea servirii de care beneficiază. În surdină se aude o melodie, pe plasmă rulează câteva imagini. Calitate occidentală…

De altfel, pentru a veni în sprijinul celor care aleg să-i calce pragul, pub-ul Godfather vrea să-ţi diversifice destul de des oferta. Astfel, sâmbătă, 27 iunie. de la ora 18,00, terasa Godfather îi aşteaptă pe vâlceni (şi nu numai) pentru ca împreună să dea startul unui frumos festival, „Burger Fest”.

Pentru a anima atmosfera,Naşu Lucian spune că va fi prezent DJ Joe.

PS: Apreciat pentru ambianţa plăcută pe care o oferă, dar şi pentru buna servire şi, nu în ultimul rând, pentru calitatea burgerilor serviţi(şi nu numai), pub-ul lui Naşu Lucian este „călcat” frecvent de VIP-urile care vin sau tranzitează Râmnicul.

Un exemplu recent, cunoscutul promotor Superkombat, Eduard Irimia a fost oaspetele pub-ului lui Naşu Lucian, după ce a revenit dintr-un pelerinaj la Mânăstirea Frăsinei, alături de proietenul său, Marcel Boboc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *