”Prostia omenească”, spectacol în premieră pentru copii, sâmbătă, 27 iunie, ora 10.00, amfiteatrul ”Anton Pann”

Nicolae Poghirc, cu o experienta de peste 30 de ani in teatru, pune în scenă la Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea spectacolul pentru copii ”Prostia omenească”, o adaptare a cunoscutei povești a lui Ion Creangă. Alături de Laura Maria Schevach cea care semnează scenariul, Nicolae Poghirc spune că acest spectacol face parte dintr-un proiect mai amplu intitulat ”Razna prin poveste”. El este alcătuit din trei părți distincte, independente una de alta: Bojdeuca lui Creangă, Prostia Omenească și Soacra cu trei nurori. Construit ca un spectacol în două părți acest proiect a fost foarte bine primit la Constanța.

Cu echipa Teatrului Anton Pann a lucrat foarte bine, a găsit aici niște actori păpușari receptivi, un colectiv foarte bine pregătit, capabil de înaltă performanță artistică. La această premieră de vară care va avea loc maine 27 iunie, de la ora 10.00 în amfiteatrul de la Teatrul Anton Pann, sunteți așteptați și dumneavoastă pentru a vedea o interpretare frumoasă, în care celor mici li se va aduce în atenție defectele, limitele și calitățile umane.

Prostia omenească” dramatizare după Ion Creangă

Regia și scenografia, Nicolae Poghirc

Scenariul, Laura Maria Schevach

Construcție păpuși Viorica Stamate

Regizor tehnic, construcție și pictură decor, Doru Perpelea

Mânuitori marionete: Viorica Stamate, Marina Măgală, Felicia Ștefan, Mioara Dospina și Cristian Bulagea. Regia tehnică, Dorel Perpelea.

Prostia omenească”, spectacol în premieră pentru copii

Sâmbătă, 27 iunie, ora 10.00, amfiteatrul ”Anton Pann”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *