Preşedintele FC Păuşeşti Otăsău, profesorul Iulian Toabeş: „Mi-e dor de fotbal!”

De ceva vreme, fotbalul s-a oprit, datorită pandemiei de Covid 19. După o perioadă, Liga 1 s-a reluat, în scurt timp se va relua şi liga a 2-a.

Însă, fotbalul, la Liga a 3-a şi în fotbalul judeţean (vâlcean, în cazul de faţă) a fost suspendat, conform deciziei FRF.

O nouă ediţie de campionat, atât la Liga a 3-a cât şi în „fotbalul mic”, judeţean, va începe undeva în august – septembrie.

Una dintre echipele care erau „pe val”, în Superliga Vâlcea era FC Păuşeşti Otăsău. Revenită în primul eşalon al fotbalului vâlcean, gruparea primarului Cătălin Avan era aproape sigură de prezenţa în play-off.

„Nouă, celor de la Păuşeşti ne este dor de fotbal, după părerea mea ar fi trebuit să să dea drumul la fotbal pe terenurile din judeteţ. Atâta timp cât pe miniterenurile sintetice se joaca de ceva timp,se intalnesc jucatorii intre ei.Sunt cam aceiasi care joaca si la echipele din campionatele organizate de ajf.Din pacate legal stiu ca nu avem voie.Nu cred ca vom relua nici macar partidele de pregatire curand.Consecinte: Pierdem jucatori care se lasa de fotbal dupa o pauza asa lunga,nu o sa mai poata revenii pe teren” – spune preşedintele clubului PC PO, profesorul Iulian Toabeş.

De altfel, dornic să revină la fotbal, tânărul preşedinte al Clubului FC Păuşeşti Otăsău, profesorul Iulian Toabeş şi-a dedicat o mare parte din timpul liber activităţii fotbalistice, fiind un fel de „fac totum” la gruparea „reinventată”, după mulţi ani de inactivitate, de edilul de la Păuşeşti, şi domnia-sa un împătimit al fotbalului, Cătălin Avan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *